Joomla!

Magyar Joomla! 3.6.x csomag

3 500 Ft (nettó)

Cikkszám: novo039 Kategória: Címkék: ,

Termékleírás

A magyar Joomla! nyelvi zip csomag további zip csomagokat tartalmaz. A csomagokban csak a magyar nyelvet érintő fájlok találhatók. Ezek önállóan nem telepíthetők, hanem kibontott tartalmukat alkönyvtárhelyesen be kell másolni a Joomla! weboldaláról letöltött megfelelő telepítő/frissítő csomagba, ahol néhány fájl felülírásra kerül. Az így kibővített telepítő/frissítő csomagnak a magyar nyelvi fordítás már része lesz.

A csomag tartalma új alverzió megjelenése esetén változhat, a vásárlók a vásárlás során regisztrálhatnak és bejelentkezve letölthetik a frissítés csomagot a Joomla! 3.6.x verzió teljes ciklusa során az új főverzió (például 3.7) megjelenéséig.

j364_365_hu_HU_neutral_update.zip

Magyar frissítő csomag a Joomla! 3.6.4 verzió 3.6.5 stabil verzióra frissítés frissítő csomagjához. A csomagban csak a magyar nyelvet érintő fájlok találhatók. A magyar Joomla! frissítő csomagban levő fájlokkal alkönyvtárhelyesen felül kell írni a Joomla! weboldaláról letöltött 3.6.4 verzióról 3.6.5 verzióra frissítő csomag tartalmát. A szerveren frissítés előtt erősen javasolt a fájlrendszer és az adatbázis teljes mentése, majd az előbbiekben kibővített frissítő csomag tartalmát alkönyvtár helyesen fel kell másolni a webhelyre, felülírva a már ott levő fájlokat. A frissítés után az adminisztrációs felületre bejelentkezve a Bővítmények > Bővítmény-kezelő menüpontban a Felfedezés fülön a Felfedezés gombbal lehet megtalálni a még nem telepített bővítményeket, majd a Telepítés gombbal lehet elvégezni a telepítést. Az adatbázis frissítési lehetőségét az Adatbázis fülre kattintva érhetjük el.

j365_hu_HU_neutral.zip

Személytelen nyelvezetű (esetenként többesszám első személyű) magyar nyelvi csomag a Joomla! 3.6.5 kiadáshoz. A magyar Joomla! telepítő csomagban levő fájlokkal alkönyvtárhelyesen felül kell írni a Joomla! weboldaláról letöltött 3.6.5 verzió telepítő csomag tartalmát. A magyar telepítő csomag tartalmazza a összes magyar nyelvi fájlt, az egyes összetevők és az adminisztrációs felület adatbázisból származó szövegének magyar verzióját, a példatartalmak magyar nyelvű változatát. A magyar telepítőcsomag alaphelyzetben az adatbázis tartalom magyar verzióját telepíti (installation/sql/mysql könyvtárban levő fájlok). Ugyanebben a könyvtárban külön megtalálható a magyar (installation/sql/mysql/hu) és az angol (installation/sql/mysql/en) adatbázis tartalom is. Például, ha mégis angol nyelvű példatartalmak egyikét szeretnénk telepíteni, akkor a telepítés előtt az installation/sql/mysql/en könyvtárból a fájlokat át kell másolni a installation/sql/mysql könyvtárba (egy szinttel feljebb).