A leghasznosabb pályázatfigyelő oldalak

Az Forrascentrum.hu oldal segítségével könnyebben meg tudnak felelni a vállalatok a pályázatok komplex követelményeinek. Az oldalon feliratkozhatunk a hírlevélre, amelyből azonnal értesülhetünk a pályázatokról, de ha segítségre van szükségünk akkor a teljes pályázat lebonyolításában segítő kezet nyújtanak. Az oldalon minden pályázat elérhető, amelyeknek a részleteiért megkereshetjük a Forráscentrum szakértő csapatát.

 

Az Új Széchenyi Terv kapcsán már több mint 900 nyertes pályázat beadásra került sor a Forráscentrum közreműködésével. Összesen 13 milliárd Ft támogatást nyertek el ügyfeleiknek. A centrum munkatársai sikerdíjas rendszerben dolgoznak, így minden vállalat biztos lehet abban, hogy csak akkor kell kifizetnie a munkadíjat, ha a pályázat nyertes lesz. A céghez a vállalat utolsó lezárt évének mérlegét kell megküldeni, ha egyéni vállalkozásról van szó, akkor pedig az előző két évi SZJA bevallást. A centrum ingyenesen elkészíti a beminősítést és eldöntik, hogy az adott vállalat vagy vállalkozó alkalmas-e a pályázásra. Egy beruházás megkezdése előtt érdemes átgondolni, hogy melyik megoldás lehet a legjobb. EU pályázatok, hitel, kockázati tőke vagy egyéb forrás ahhoz, hogy a beruházás megvalósuljon.

 

A pályázatok sokszor ingyen pénznek tűnhetnek, de valójában nem azok. Különféle előírások és kötelezettségek vannak, amelyeket be kell tartani. Ezek a legtöbb esetben költséggel is járnak. Az uniós pályázatokat folyamatosan írják ki, de sajnos nem mindegy, hogy mire. Egy vállalkozásnak mindig olyan beruházásra kell pályázatot benyújtania, amelyet éppen kiírtak és nem fordítva. A pályázatoknál létezik az úgynevezett utófinanszírozás, amely bizony drágábbá tehet egy pályázatot. A Forráscentrum tapasztalt pályázatíró munkatársai segítenek a legolcsóbb finanszírozási forma megtalálásában. Nem érdemes egyedül nekivágni a pályázásnak hiszen annak követelményrendszere van, amely magának a pályázatnak a benyújtására is kiterjed. Fontos, hogy a pályázat eleve nyertes pályázatként kerüljön beadásra. Itt nem érdemes tévedni. A weboldalon minden fontos és hasznos információt megtalálhatunk, amely a különféle pályázatok szempontjából kiemelkedő fontosságú.