A retinol arckrém eltünteti a ráncokat

Mit látsz, ha belenézel a tükörbe? Sajnos a ráncos bőr egyre hétköznapibb jelenség, főleg az évek előrehaladásával. Ha Te sem vagy boldog, amikor meglátod a tükörképed, a retinol arckrém kihúzhat a bajból. Valójában a ráncok megjelenése teljesen természetes, de nem igazán divatos. A reklámokban szereplő ötvenes nők valójában harmincnak néznek ki és azonnal meg lehet állapítani róluk, hogy a photoshopnak köszönhetik a szépségüket. Ettől függetlenül, mindenki szeretne tovább fiatal maradni és valahogy kordában tartani a bosszantó ráncokat.

A retinol arckrém nem ígér semmilyen varázslatot, valójában egy teljesen természetes összetevőről van szó, ami az A-vitamin egyik vegyülete. A retinol érintkezik a bőrrel, aminek hatására retinolsavvá válik, ami gondoskodik a ráncokról és a selymes bőrről. Nincs semmilyen varázslat, hanem biológiai tények állnak mögötte. A legjobb pedig, hogy a retinol arckrémet bárki kipróbálhatja, csak rá kell nyomni a vásárlás gombra.

Az arcpermet télen és nyáron is használható

Mi van akkor, ha a ráncok mellett, száraz és hámló bőrrel is küszködünk? Ebben a helyzetben jól jöhet az arcpermet. Úgy tudjuk elképzelni, mint amikor egy meleg, nyári napon legszívesebben beleugranánk a mellettünk lévő szökőkútba és valaki átnyújt egy vizes palackot, amit magunkra tudunk spriccelni. Azonnal érezzük a kellemes hideget, ha csak pár percre is, de felfrissülünk. Ugyanez történik az arcpermettel. Fogjuk a műanyag palackot, megnyomjuk a szórófejet és egyenesen az arcunkra irányítjuk.

A cseppek azonnal hatni kezdenek, ami könnyed hidratálást nyújt, tehát főleg azoknak fog segíteni, akik a napi adjuk mellé több hidratálást keresnek és magukkal akarják vinni a táskájukban. Könnyű, a legkisebb helyen is elfér, így tényleg bármikor elővehetjük, hogy fújjunk magunkra egy kicsit. Nemcsak a nyári melegben, hanem a téli száraz időben is jól fog jönni, amikor a legtöbb ember szárazságtól szenved. Az arcpermetet bármikor keverhetjük a megszokott krémekkel, mert nagyszerű extra lesz a hétköznapokban.