Az Aviva tanfolyamok menete

Sok nőt érintenek hormonális problémák, melyek olyan kellemetlen tüneteket is okozhatnak, amelyek megnehezíthetik a mindennapokat. Szerencsére már az ilyen problémákra létezik megoldás, így nem feltétlen kell együtt élnünk a fájdalmat is okozható tünetekkel. Leggyakoribb panaszok, amiért a szervezet hormonháztartásának nem megfelelő működése lehet az oka, a szabálytalan ciklus, a teherbe esés nehézsége, és a csontritkulás. Azok, akik tapasztalták már a felsoroltak valamelyikét, tudják, hogy nem egyszerű ezekkel a gondokkal egyedül megbirkózni. Annak ellenére, hogy a hormonzavar esetén több gyógyszer is segíthet a pácienseknek, sokan mégis ódzkodnak attól, hogy ilyen erős orvosságokkal „sokkolják” szervezetüket, hiszen annak ellenére, hogy tüneteik enyhülhetnek, sok mellékhatásukkal is számolni kell.

Hasonló problémák esetében érdemes az Aviva módszert is kipróbálni, mely kifejezetten a hormonális panaszokon tud majd segíteni. Mi is ennek a különleges és egyedülálló tornának a lényege? Az, hogy a külső és belső izmok átmozgatásával igyekszünk hatni a szervezet hormonháztartására. A magyar származású tornász és fizikoterapeuta, Aviva Gabriella Steiner volt az, aki megálmodta és kifejlesztette ezt a módszert. Akár milyen hihetetlen, ez a torna nem csak a nőknél lehet hatásos, de a férfiaknak is sokat segíthet. Melyek azok a panaszok, amiket az Aviva tornával megszüntethetünk? A nőknél a hasi-, a gát-, és a farizmok megtornáztatásával pozitív hatást érhetünk el a teherbeesési gondokon túl a szabálytalan ciklus beállításánál, csökkenteni lehet a túlzott mennyiségű vérzést, el lehet tüntetni a cisztákat és miómát, valamint az inkontinenciát is meg lehet szüntetni. Férfiak esetében akkor érdemes kipróbálni ezt a tornát, ha a potenciál fokozása, a hímivarsejtek számának a növelése, vagy épp az impotencia elkerülése a cél.

Ha még eddig nem is hallottál az Aviva tanfolyamokról, akkor a valtozasmuhely.hu linkre kattintva minden szükséges információt megkaphatsz róluk. Az oldalon a sok hasznos információ mellett a tanfolyam menetéről is olvasni lehet majd. Amennyiben elvégzed az Aviva alaptanfolyamát, onnantól kezdve már akár otthon, egyedül is tudod majd végezni a gyakorlatokat. Ha úgy döntesz, hogy adsz egy esélyt ennek a különleges módszernek, és jelentkezel a tanfolyamra, mindenképpen kényelmes, tornázásra alkalmas ruhába gyere, és arra is figyelj, hogy vastagabb zoknit vegyél fel, hiszen a gyakorlatokat cipő nélkül fogjátok majd végezni. A pontos helyszínt, időpontot, és a tanfolyam árát megfogod találni a linkelt oldalon. Bármilyen kérdés merülne még fel benned az Aviva tornával kapcsolatban, keresd bizalommal az oldal munkatársait. Nem szükségszerű, hogy hormonzavar nehezítse meg az életünket, merj kipróbálni valami újat!