Kisajak plasztika

kisajak plasztika

Az intimplasztikai beavatkozások egyre elfogadottabbak és népszerűbbek.

Az esztétikus nemi szerv szubjektív. Többféle okból is kellemetlenséget okozhat egy nőnek, ha nincs megelégedve a testével.

Nagyon sok nőt zavar a nemi szervének megjelenése, a kis vagy nagyajkainak mérete. A megnagyobbodott, nagyajkakon túllógó kisajak kellemetlen érzést is kelthet. A kisajak plasztika olyan intimplasztikai beavatkozás, amely a külső női nemiszerven található kisajak igény szerinti kisebbítését teszi lehetővé.

Fájdalmas az intimplasztika?

Nem. Intimplasztikát, kisajak plasztikát szinte mindig helyi érzéstelenítésben végezik. Ennek oka, hogy így is teljesen fájdalommentesen végezhető a műtét, és nem kell az altatás körülményeivel számolni. A helyi érzéstelenítés miatt a gyógyulási idő is rövid. Bár a műtét nem jár hosszú lábadozási idővel, utána egy-két napot érdemes otthon pihenve tölteni. Ilyenkor sem kell egész idő alatt csak feküdni, de óránként egy-két percre zselés hűtőpárnával nyugtatni kell a műtét helyét, azonban nem szabad közvetlenül a varratra tenni a párnát. Steril lapon, intimbetéten és bugyin keresztül lehet csak hűteni.

A kisajak plasztikája más intimplasztikai beavatkozásokkal együtt is elvégezhető:

–           Nagyajak plasztika (nagy szeméremajak műtét íves kimetszéssel, alig látható heggel),

–           Nagyajak vastagítás (saját zsír feltöltéssel)

–           Szeméremdomb plasztika (Vénusz domb plasztika). Kisebbítés, nagyobbítás, emelés, feszítés (zsírszívás, kimetszés, zsírfeltöltés segítségével)

A szeméremajak plasztikai műtét amellett, hogy szép esztétikai eredményt ad, jelentősen megnövelheti a páciensek önbizalmát.

Vélemény, hozzászólás?