Mik a harmonika tolóajtók előnyei?

Azon kívül, hogy rendkívül dekoratívak, a harmonika tolóajtók helymegtakarítás szempontjából is hasznos megoldást nyújtanak egy otthonban. A harmonika ajtókat azokban a lakásokban vagy házakban érdemes elhelyezni ahol a helymegtakarítás a cél. Az ajtószárnyak nyitása sokszor nehézkes vagy egyáltalán nem megoldható. Ez a praktikus termék nagy segítséget nyújthat. Két fő működési rendszer alapján lehet a harmonika ajtókat megkülönböztetni. Vagy a függőleges tengelye mentén kerül felfüggesztésre az ajtó és sín segíti a gördítését vagy a nyílás több kis ajtószárnyra van bontva, ekkor is felfüggesztik a harmonika ajtót, de ezek a kis részek teljesen egymásra tolhatók.

 

A Szalafa kínálatában számtalan harmonika ajtó közül választhatunk. Többféle színből is választhatnak a vásárlók, így mindenki saját otthona színvilágához illő harmonika ajtóval térhet haza. A Szalafa honlapján az ajtók megtekinthetők, de természetesen személyesen is a bemutatóteremben. Ha már meglévő otthonunkba szánjuk az ajtót, akkor végezzünk alapos felmérést, mielőtt megrendeljük a termékeket, és ha nem tudunk a beszerelésről gondoskodni, akkor hívjunk ehhez szakembert. Az ilyen ajtókat a legjobb még építkezés előtt előre betervezni, de természetesen utólag is megoldható.

A harmonika ajtók mellett egyéb más nyílászárok megvásárlásában is segíthet a Szalafa. Hihetetlen ajtókínálatukkal az élen járnak. További nagy előnyük, hogy méretre is vállalják az ajtók gyártását. A klasszikus stílustól egészen a minimál stílusig, itt minden ajtót megtalálhatunk csak jól körül kell nézni a kínálatban. A színek teljes kavalkádja közül választhatunk, így biztosak lehetünk abban, hogy otthonunkhoz harmonizáló ajtót találunk.

 

Egyre több panellakás tulajdonos érdeklődik a harmonika ajtók iránt, hiszen sokan azzal szembesülnek, hogy a régi házgyári ajtók méretének megfelelő új ajtót nem is értékesítenek. Ekkor már a harmonika ajtó is számításba jöhet, de természetesen az egyedi gyártás mellett is lehet dönteni. Az alacsony belmagasság és a kis lakások mind felújításra szorulnak és itt bizony fontos a helymegtakarítás, a harmonika ajtók ebben nyújtanak segítséget.