Profi céges weboldal készítése Budapesten

A Kiszervezett Marketing Kft. fő tevékenységi köre a profi céges weboldalak készítése, beleértve a bonyolultabb webshopokat és az egyszerű egy oldalas landing oldalakat is. Eltérő CMS rendszerekkel dolgozunk, de a leggyakrabban a WordPress tartalomkezelő rendszert alkalmazzuk, mivel ingyenes és könnyen bővíthető a későbbiekben. Emellett aktívan foglalkozunk online marketing kampányok készítésével is (Google Ads, Facebook hirdetések).

Milyen egy profi céges weboldal?

Amennyiben nem személyes célokra szeretnénk felhasználni a honlapunkat, akkor célszerű egy hozzáértő webdesigner csapat segítségét igénybe venni, hiszen vállalkozásunk üzleti renoméja függ attól, hogy mennyire minőségi a weboldalunk.Minden weboldalnak vannak kötelező tartalmi elemei, például az impresszum, amelyben közölni kell a legfontosabb adatokat a cégről és az oldal üzemeltetőjéről, valamint a tárhelyszolgáltatóról. Emellett ott vannak még az Általános Szerződési Feltételek és a GDPR-nak megfelelő Adatvédelmi Tájékoztató is, amelyek webáruházak és kereskedelmi tevékenységgel foglalkozó webhelyek esetén kötelezőek.Profi céges weboldal készítése során külön figyelmet fordítunk a megfelelő UX és UI design elvégzésére, aminek köszönhetően felhasználóbarát és esztétikus weboldalakat tudunk átadni az ügyfeleinknek.

Weboldal készítés árak

Egy minőségi weboldal ára 2022-ben a gazdasági helyzet következtében sajnos megdrágult, jelenleg 200 ezer – 250 ezer forint közötti árcédulával kell számolni. És még ez is elég olcsó megoldásnak számít az átlagos piaci árakhoz képest.Egyrészt külön webdesigner készíti el az oldal megjelenését, ami a márkádhoz igazodik majd és hűen képviseli a cégedet az online térben. Másrészt profi szövegíró készíti el a landing oldalt, vevőcsalogató kifejezéseket és stratégiákat felhasználva.Emellett a weboldal készítésnek vannak alapvető költségei is, mint a domain név regisztrációja és a webtárhely vásárlása (havi vagy éves díjjal rendelkeznek). Mi alapból olyan weboldalt adunk át az ügyfeleinknek, amelyek marketingre készek, tehát nyugodtan lehet hirdetni rájuk.Az ügyfél kérése esetén marketing kampányt is készítünk, ami gyors forgalomnövekedést eredményez és segít elindítani az online értékesítést. Lépjen velünk kapcsolatba bővebb információkért a fenti linken keresztül!