TemplateToaster

TemplateToaster

A TemplateToaster segítségével témákat és sablonokat tervezhetünk percek alatt kódírás nélkül Windows operációs rendszeren. Támogatja a legismertebb tartalomkezelő rendszereket is. A weboldalon sok információt találunk a program működéséről és példa sablonokat is megtekinthetünk. Nem ingyenes, de aki gyorsan szeretne sablonokat tervezni, annak érdemes megismerkednie ezzel a szoftverrel.

A szoftver támogatja az eszközfüggetlen (reszponzív) megjelenést, a legtöbb vezető böngészőt, lehet vele WordPress, Drupal és Joomla sablonokat, Magento témákat, a Joomla alapú Virtuemart és a WordPress alapú WooCommerce témákat. Fejlett lehetőséget biztosít egyedi kisalkalmazás területek (WordPress), modulpozíciók (Joomla) és régiók (Drupal) létrehozásához.

Nincs szükség kódírásra közösségi médiagombok elhelyezéséhez a sablonokban (Facebook, Linkedin, Twitter, stb). Mindehhez egy fejlett WYSIWYG szövegszerkesztő áll rendelkezésre.

Egy fejlett háttérvásznon lehet elhelyezni és áthelyezni az elemek. Az elemeket könnyen lehet átméretezni az egér segítségével. Diabemutatókat is elhelyezhetünk az oldalon, amelyet sok opció támogat. Sok lehetőség van a képek kezelésére, beleértve a vágást, az átméretezést és színezést színsémák segítségével.

Vélemény, hozzászólás?