A Méhes Kft komolyan veszi a környezetvédelmet

A különféle hulladékok megfelelő leadása, illetve azoknak az átvétele, majd kezelése a méhtelepeken megteremtheti a zöldebb környezetet. A Méhes Kft elkötelezett híve a környezettudatos megoldásoknak. A vezetőség rég felismerte, hogy nem csupán az anyagiakról és a haszonról kell szóljon a hulladékokkal kapcsolatos munka, mindkét részről, hanem a környezettudatosságról is.

Kétség sem fér hozzá, hogy a hulladék visszanyerés elősegíti a nyersanyagok és az energia takarékos felhasználását úgy, hogy a természet szebb, egészségesebb és ápoltabb lesz. Nem vitás, hogy mindez kiterjed a másodlagos nyersanyagok feldolgozására is. Számos kutatás bizonyította, hogy az elsődleges hulladékkezeléshez viszonyítva nagymértékű energia megtakarítás garantálható.

A másodlagos nyersanyagok felhasználásával történő termelés kevésbé szennyezi a környezetet, mint az az elsődleges feldolgozás. Jó példa itt az újrahasznosított papír, aminek a felhasználásával végzett termelés több mint 30%-al kevésbé szennyezi a vizet és 74%-kal kevésbé a levegőt.

A Méhes Kft esetében az újrahasznosított acélról lehet beszélni, amivel közel 90%-kal kevesebb levegőszennyezés érhető el. Ezért is érzi az egyik legfontosabb feladatának a Méhes Kft a hulladék professzionálisan végzett begyűjtését, kezelését és feldolgozását. A különféle anyagoknak az ipari folyamatokba való visszabocsátásával lehet igazán hatékony a környezetvédelem.

Minőségi szintek a hulladék vas felvásárlás során

Legyen szó bármilyen anyagról, a Méhes Kft. szolgáltatásaira mindig számítani lehet. Természetesen rendelkezésre állnak a hozzáértők a hulladék vas felvásárlás esetén is. A fémeknél is figyelembe veszik a minőségi szinteket. Mégiscsak ez az, ami meghatározza a végső árat. Ha a leadni kívánt hulladék több anyagból áll, jellemzően csak az olcsóbb anyag árában tudják átvenni.

Ha nem így tennének a kollégák, akkor a cég szállításait is leminősítenék. Ezért is szükséges a hulladék vas felvásárlás előtt szétbontani az anyagokat. Ennek köszönhetően minden gördülékenyen megy a leadáskor és biztos, hogy a megfelelő összeget kapja az ember.