A szárzeller jótékony hatásai

A zöldségek fogyasztásával megfelelően tápláljuk a szervezetünket, egészséges ételek készíthetőek ezekből, de akár frissen is ehetőek. A szárzeller azoknak jelent jó választást, akik nem szeretik a gumós zöldség kissé erős ízét, de mégsem akarják nélkülözni a jótékony hatásait. Mivel kiváló méregtelenítő hatású és segít a fölösleges salakanyagokat eltávolítani a szervezetből, ezért fogyókúra esetén kiváló. Narancsbőr ellen is felhasználható, ezeken kívül pedig tisztítja a bőrt, gyulladáscsökkentő, illetve erősíti az idegrendszert.

A felsoroltak mellett, a szárzeller rosttartalma a megfelelő emésztést is biztosítja. Alacsony kalóriatartalma van és A-, B-,C-vitaminokban gazdag. Sok magnézium, kalcium, vas, kálium, nátrium található a zöldségben, ezek miatt pedig joggal tulajdonítanak neki fiatalító, kedélyjavító és fájdalomcsillapító hatást. Spanyolországból származó finom, friss szárzeller rendelhető a vegabox.hu weboldalról. Az egészségesen táplálkozók egyik nagy kedvencének számít.

A koktélparadicsom Dél-Amerikából származik

Egyetlen étkezőasztalról sem hiányozhat a paradicsom, amit a legtöbben minden étkezésnél fogyasztanak. A koktélparadicsom kisebb méretű, mint a hagyományos fajták, viszont a nemesítésnek köszönhetően édesebb az íze. Dél-Amerikából származik a cseresznyeparadicsomnak, valamint szőlőparadicsomnak is nevezett zöldség. Remek alkotóeleme a salátáknak, zöldségköreteknek, reformételeknek. Egyetlen koktélparadicsom mindössze 5 kalóriát tartalmaz. A hidegtálak gyönyörű díszítőeleme, ami soha nem marad a tálon. A webshopból igazán korrekt áron vásárolható meg a cseresznyeparadicsom.

A rendelési szolgáltatásnak köszönhetően, az általunk megadott címen vehetjük át a friss, ropogós és ép zöldségeket. Célszerű megrendelni, hiszen a család mindennap szívesen fogyasztja az édes, ízletes, apró paradicsomokat. Nem kell a boltból vagy piacról hazacipelnünk sem, hiszen a házhozszállítás hamar lezajlik. A weboldalon elolvasható, hogy mely napokon történik a koktélparadicsom kiszállítása és ugyanitt adható le a rendelés is.