Az OZ felni a szépség és a minőség záloga

Egy mutatós, sportos autó vas és acél lemezfelnikkel olyan hatást kelt, mint egy csatamén patkók nélkül. Ha igazán arra törekszik, hogy kiemelje az autója szépségét, netán kicsit esztétikusabb vagy vadabb kinézetet keres, egy OZ felni lehet a megoldás! Ezeket a csúcsminőségű, alumínium-, magnézium-, titán- és egyéb könnyűfém-ötvözetből készített felniket versenycélokra kezdte el forgalmazni az olasz cég 1971-ben, azóta gyakorlatilag a nevük eggyé vált az autós és motoros sportokkal.

Az OZ felni minden versenyszámban feltűnik, általában a vezető csapatok autói, motorjai alatt. Ez elég nagy garanciát adhat Önnek is, hogy megbízzon az OZ felni minőségében, a többit már csak a szemével kell igazolni, mennyire fel tudja dobni az autó szépségét egy igényes kialakítású példány! A 10-20 éves családi kombiból is igazi szörnyeteget tudunk kreálni, ha szélesebb, nagyobb és elsősorban mutatósabb alufelnikre cseréljük a nem éppen esztétikusnak mondható, unalmas, rozsdás példányokat.

Ford Mondeo alufelni szebbé és gyorsabbá teszi az autót

A Ford a Mondeo modell megalkotásával egy utópisztikus tervbe kezdett bele, mégpedig megteremteni egy világautót, neve is a latin mundus, azaz világ szóból ered. Az volt a tervük, hogy a tapasztalataikat összegyűjtve olyan autót terveznek, ami egyaránt kielégíti az ázsiai, európai és amerikai igényeket is, márpedig egy ekkora világjáró megérdemli, hogy szép cipőt viseljen! Legyen az egy gyári kivitelű Ford Mondeo alufelni!

Az 1993 óta forgalmazott Mondeo meghódította a világot, mára már 5 generációja minden tagja megérdemli azt a kényeztetést, amit egy Ford Mondeo alufelni jelenthet hűséges jó barátjának. Sokrétűségéből adódóan, teljesen Önön múlik az autó megjelenése. A sportostól a békés családi autóig bármivé válhat ez a sokarcú modell. Mindenesetre a Ford Mondeo alufelni kerekekkel nem csupán a fogyasztást csökkentheti, de a gyorsulást, fékezését is javíthatja és természetesen sokkal szebbé varázsolhatja a gépkocsit. Ne habozzon, hanem keresse fel az alu-felni.eu oldalt, ahol széles választékból válogathat szebbnél-szebb felniket!