Akkumulátor leadás a hazai MÉH telephelyeken

Az egyetlen pozitívum, amikor működésképtelenné válik a gépkocsi akkumulátora, hogy még így is ér valamennyit. Az akkumulátor leadás legideálisabb módja, ha a tulajdonos felkeresi a legközelebbi MÉH telephelyet és ott válik meg az eszköztől. Több okból is ez a legjobb döntés.

Egyrészt igen szép összeget lehet kapni a meghibásodott akkuért, másrészt pedig mégiscsak szakemberek kezébe kerül a veszélyes hulladékként számontartott tárgy. Értékesnek azért mondható, mert egy sima akku nagyjából 6 kg fémólmot és 3 kilogramm műanyagot tartalmaz.

Természetesen a folyamat során a kénsavat közömbösítik. Számos helyen elérhető az akkumulátor leadás szolgáltatás, így Oroszlányon és Tatabányán is, köszönhetően a Méhes Hulladéknak. Az egyetlen igazán hatékony módja ez annak, hogy az akkuba befektetett összeget visszanyerje az ember. Ennél a cégnél már sok éve azon fáradoznak a szakavatott munkatársak, hogy minden tekintetben segítsék az akkumulátor leadás folyamatát.

A vállalat nyilván a környezetvédelmet is fontosnak tartja a munkája során, így mindent megtesz annak érdekében, hogy az akkumulátor leadás ne terhelje, hanem védje a környezetet. A használt akku átvétel gyors és biztonságos, mivel a Tatabányán és Oroszlányon található telephelyeken egy erre kifejlesztett konténer várja a működésképtelen berendezéseket.

A vas felvásárlás miatt is felkereshető a Méhes Hulladék

Nem csupán a meghibásodott akkuk átvételéhez ért a cég. A szolgáltatások között már nagyon régóta szerepel a vas felvásárlás is. Azért, hogy a lehető leghatékonyabb legyen ez a procedúra, speciális gyűjtőládák várják a klienseket. Mindig profi, megbízható és ellenőrzött mérlegekkel dolgoznak a mesterek, hogy a vas felvásárlás előtt a mérés pontos eredményt adjon.

Illetve egy kisérődokumentumot is adnak a szakik, ami magába foglalja az átvett hulladék minőségi besorolását, súlyát és az esetleges szennyezőanyag tartalom miatti levonás összegét. Amint arról már szó esett, a vas felvásárlás során az egyik legfontosabb eszköz a mérleg. Csakis államilag ellenőrzött eszközökkel dolgozhatnak legálisan a hazai telephelyek.