Kellemes viselet az utcai papucs

A papucs nyújtotta komfortos járás semmivel össze nem hasonlítható, mindannyian ilyen lábbeliben vagyunk az otthonunkban. Azonban erről a kényelemről nem kell lemondanunk akkor sem, ha éppen a városban van dolgunk, mert az utcai papucs ilyenkor is a rendelkezésünkre áll. Amellett, hogy ez nagyon kellemes viselet, olyan stílusos, modern darabok is napvilágot láttak, amelyek megfelelnek a legújabb divatirányzatoknak.

Tehát, aki papucsban sétál az utcán, pontosan olyan divatos megjelenéssel bírhat, mint aki szandálban vagy egyéb lábbeliben van. Rengeteg utcai papucs fazon lelhető fel a cipoker.hu webshop kínálatában, amelyek különböző, de kiváló alapanyagokból készülnek. Telitalpú, magasabb és alacsonyabb sarokkal ellátott darabok egyaránt szerepelnek a gazdag felhozatalban. Remek választásnak minősülnek ezek a lábbelik, hiszen szabadon mozog bennük a láb és szellőzhet. Márkás utcai papucs beszerzésére van lehetőségünk az említett webáruházban, az árak miatt sem kell aggódnunk, mert sok modellt akár 30%-al olcsóbban vehetünk meg.

Legyen otthon nubuk bőrápoló!

A nubuk bőrből készült cipők igen népszerűek, valószínűleg mindenki rendelkezik egy-két párral, amit azonban megfelelően ápolni kell ahhoz, hogy hosszú ideig használható maradjon. Ehhez speciális nubuk bőrápoló szükségeltetik, amit az online boltból is megvásárolhatunk. Érdemes innen beszerezni, hiszen nagyon egyszerűen és gyorsan megoldhatjuk a vásárlást. Nubuk bőrápoló kapható folyadék, spray, de még tisztító gumiradír formájában is. Mindegyik változatnak megvannak a maga előnyei.

Tulajdonképpen az a legfontosabb, hogy a bőrt megvédjük aa legádázabb ellenségétől, a víztől. Soha nem volna szabad nedves ruhával letörölni a cipőt, ez a legnagyobb hiba, amit elkövethetünk. A nubuk bőr felülete bársonyos tapintású, kissé szőrös hatású. Bár nehezebben, de ugyanakkor hosszan megőrizhető eredeti jellege, ha gondosan odafigyelünk a megfelelő ápolószerekre. Cipő ápolókrém egyáltalán nem ajánlott ezekre a lábbelikre. De egy kifejezetten erre a bőrre való nubuk bőrápoló használatával sokáig megtarthatjuk a cipő kitűnő állagát.