Szép pázsit az öntözőrendszer Siófok révén

Az automata locsoló nem egyszerűen csak a szórófejek elhelyezéséből áll, amelyek a tájat nedvesítik. Figyelembe kell vennie az Ön kertjének jellemzőit. Miközben mindig arra törekszünk, hogy az öntözőrendszer Siófok pázsitjait szép zölddé varázsolja, el akarjuk kerülni a túlzott víz telítettséget és a pazarlást is. A locsolás területén vezető szerepet betöltő vállalkozásunk kizárólag a legkorszerűbb termékeket használja, amelyek az iparág legmegbízhatóbb neveitől származnak.

Valóban hiszünk a víztakarékosságban, ezért minden újonnan telepített öntözőrendszer Siófokon csak a szükséges vízmennyiséget használja fel, naponta alkalmazkodik az időjárás változásaihoz, illetve telefonnal vagy táblagéppel vezérelhető. Minden rendszert kizárólag nagy hatékonyságú szórófejekkel telepítünk. Ezek egyenletesebben öntöznek és a hagyományos szórófejekhez képest, átlagosan 35% kevesebb vizet használnak fel. Az új öntözőrendszer Siófokon időt és szakértelmet igényel, ezért nagy gondot fordítunk arra, hogy a telepítés minden lépéséről tájékoztassuk a megrendelőt.

Mikor történjen meg a kerti locsoló rendszer bekapcsolása?

Itt a nyár és ez azt jelenti, hogy eljött az ideje az öntözőberendezést működésbe hozni. A kerti locsoló rendszer bekapcsolására a legjobb időpont közvetlenül napfelkelte előtt van. Máris mondjuk, miért. A reggeli órákban a fű és más zöld növényzet megkezdi a víz talajon keresztül történő felszívásának folyamatát. A következő órákban a Nap ragyogóan fog sütni, így biztosan segít, ha a zöld növényzetet reggeli öntözéssel látja el. Továbbá az is hasznos, hogy a reggeli levegő hűvösebb, így kevés a szél.

Ez azt jelenti, hogy a vízcseppek nem párolognak el. Mielőtt döntene a kerti locsoló rendszer ütemtervéről, nézze meg alaposan a pázsitot. Ha szárazság van, valószínűleg növelni kell a locsolás gyakoriságát. A szárazság kockázata nyáron különösen nagy, ezért 1-2 hetente tanácsos ellenőrizni a gyepet. Ha kétségei vannak azzal kapcsolatban, hogy mikor kell locsolni, forduljon a kerti locsoló rendszer szakembereihez útmutatásért! Szívesen segítünk a vízellátás során felmerülő kihívások leküzdésében.