Praktikus konyhai eszközök között válogattunk

A Tchibo webáruház heti ajánlatában ezúttal hasznos és modern konyhai kellékeket találtunk, pl. olyan tároló hálót is, ami a műanyag zacskót kiválthatja.

Két méretben kapható az összehajtható szilikon ételhordó doboz, amelyet vagy nagyobb méretben (kb 1 l), egymagában, vagy kisebb méretben (0,8 l), két darabos szettben vásárolhatunk meg. A dobozok nem csak tárolásra, hanem ételhordozásra is alkalmasak, emellett meg is melegíthetjük, de szükség esetén le is fagyaszthatjuk benne a tartalmukat. A fedelek szilikontömítéssel és csíptetőkkel vannak ellátva, így biztosítjá a szivárgásmentességet, miközben a dobozok (a nagyobb méret esetén kék, a kisebb esetén sárga színűek) használaton kívül teljesen laposra hajthatók, hogy a tárolásuk is a lehető leghelytakarékosabb legyen!


Az összehajtható, osztott szilikondoboz evőeszközzel egy különösen praktikus megoldás, hiszen minden egyben van benne: három különböző méretű rekeszében elkülönítve tárolhatók a különböző élelmiszerek, így a köret és a saláta, vagy öntet is teljesen önálló rekeszben lehet egészen az étkezésig. Emellett a hozzá tartozó villa-kanál kombinációjú evőeszközzel azonnal neki is láthatunk a falatozásnak, bárhol legyünk is.  Ez a doboz is alkalmas melegítéshez és fagyasztáshoz is, ráadásul szintén teljesen laposra hajtható használaton kívül. Fedele – amelyben az evőeszköz is elhelyezkedik – pattintós zárral nyitható és zárható igazán könnyedén, hogy a lehető leghamarabb hozzáláthassunk a finom ebédhez! Még több doboz itt!

A konyhában egy sor egyéb kiegészítő is jól jön, mint például a 2 darabos adagolódoboz szett: ezekben jól elzárva tarthatunk akár müzliféléket, akár rizst, akár cukrot, sót, vagy lisztet. Az átlátszó tárolók közül az egyik szürke, a másik pedig menta színű fedéllel rendelkezik, ami viszont közös ezekben, az a kézreálló, innovatív szilikonzár, aminek segítségével akár egy kézzel is könnyedén nyithatók és zárhatók a fedelek, hogy az adagolás fél kézzel is igazán egyszerű legyen! Mindemellett a dobozok -20 és +70 °C fok között hőmérsékletállók is, így igazán széleskörűen használhatjuk őket! Még több konyhai kellék, konyhai berendezés, konyhabútor itt. Még több háztartási segédeszköz itt!

 

Hasonlóan praktikus eszköz a tasakzáró gyűrű szett, amiben 3 gyűrűt találunk (2 nagy, és 1 kisebb darabot), amelyekkel tökéletesen aromazáróvá tehetjük az  egyszerűbb tasakokat is. A teendőnk csupán annyi, hogy a zacskó nyílását áthúzzuk a gyűrűn, majd rázárjuk a fedelet, így biztosítjuk a tökéletes zárást a gyűrűkkel, amelyekkel aztán az adagolás is jóval kényelmesebb lesz, mint ha simán a zacskóból próbálnánk kiönteni a benne tárolt dolgokat. A gyűrűk emellett mosogatógépben tisztíthatók, így ez a feladat sem okozhat majd gondot!

A környezettudatosan élők számára talán a következő szett lesz a legvonzóbb: a papír és műanyag zacskók alternatívájaként használható gyümölcs- és zöldségtároló háló szett segítségével mindig a magunkkal vitt, könnyen tisztítható zacskókban vásárolhatjuk meg a zöldségeket és gyümölcsöket, így nem termelünk fölösleges műanyag és papír szemetet minden vásárláskor. A 3 különböző méretű zacskó tökéletesen alkalmas arra, hogy kiváltsuk ezeket a környezetszennyező megoldásokat, ráadásul nem csak megvásárolni és hazavinni, hanem tárolni is lehet bennük az élelmiszereket, hiszen a hálós anyagban ezek megfelelő szellőzést is kapnak. Szükség esetén a mosógépben könnyen és gyorsan megtisztíthatók, így mindig magunkkal vihetjük őket, ha vásárolni indulunk!

 

További háztartási kellékek itt találhatók.