Valóra váltanád az álmaid? Kérj útmutatást az Újholdtól!

Minden kezdet… lendületes és motivált! Kezdjünk el így gondolkodni! Álmaink azért születtek, hogy megvalósítsuk őket! Sokaknak sikerült, tehát lehetséges! Ők csak abban különbözhetnek tőlünk, hogy bíztak magukban; eltökéltek voltak, de nyitottak és … figyelmesek! Észrevették a lehetőségeket és éltek velük. A munka a mi feladatunk. De a támogató segítség elfogadása szabályos és ajánlott is! Forduljunk mi is bátran a természet erőihez! Az Újhold tanácsait az EZO TV tolmácsolja! Minden kezdet… lendületes és motivált! Kezdjünk el így gondolkodni! Álmaink azért születtek, hogy megvalósítsuk őket! Sokaknak sikerült, tehát lehetséges! Ők csak abban különbözhetnek tőlünk, hogy bíztak magukban; eltökéltek voltak, de nyitottak és … figyelmesek! Észrevették a lehetőségeket és éltek velük. A munka a mi feladatunk. De a támogató segítség elfogadása szabályos és ajánlott is! Forduljunk mi is bátran a természet erőihez! Az Újhold tanácsait az EZO TV tolmácsolja!

Holdvilágos éjszakán…

…. Miről álmodik a lány? Arról, amit Újhold idején, amikor nem világít a Hold, meg fog valósítani. Miért akkor? Mit tud az Újhold, amit a “régi” nem?

Földünk örök társából, a Holdból csupán egy van számunkra. Napraforgó, igaz, de a legjobb értelemben! Felénk pedig mindig ugyanazt az arcát mutatja. Titokzatossága annak részleges, vagy teljes elfedésében rejlik. Ezek a különböző holdfázisok: Újhold-Növekvő hold-Telihold-Fogyó hold-Újhold. A ciklus közel 29 naponként ismétlődik. Mindegyik állapotnak megvan  a sajátos energetikája tulajdonsága, aminek hatását mi is érzékeljük. A siker érdekében ismerjük meg ezeket, hogy tudatosan hasznosíthassuk őket! Ha bármelyik ponton elakadnánk, az EZO TV jósai segítségünkre lesznek!

Újhold: itt az idő!

A holdciklus kezdőpontja minket is indulásra késztet. Tegyük meg az első lépéseket a régóta formálódó álmokért!

Az Újhold végigvezet minket egy újjászületési folyamaton. Haladjunk vele apránként, lépésről lépésre minden hónapban, s év végére megvalósíthatjuk 12 álmunkat! De legalábbis a megvalósítás útjára léphetünk!

1. Méregtelenítés

Fizikai testünk mellett lelkünknek is nagy szüksége van detoxikációra. A mindennapi stressz, megfelelés, rohanás, teljesítés kimerít. A sérelmek elviselése feszültté tesz, amit le kell vezetnünk. Ilyen leterheltség mellett valóban nehéz bármi önmagunkat építő dolgot tenni.

Újhold idején legyen a relaxáció, befelé fordulás az első lépés! Válogassuk szét a felesleges holmikat a becses értékektől, hogy lássuk, miből gazdálkodhatunk!

2. Elengedés

A lélek-leltár után fussunk át mégegyszer a kuka-sorsra szánt elemeken! Vegyünk búcsút tőlük! Régi vágyak, amik ma már nem is okoznának örömet… Sérelmek, amik csak mérgezik napjainkat… Túlzsúfolva velük nem lesz kapacitásunk az álmok megvalósításához szükséges eszközökre! Ha későbbiekben szükség lesz rájuk, visszakapjuk őket az Élettől! Újhold idején engedjük el őket!

3. Kezdjük újra!

Ha eddig csak álmodtunk valamiről, akkor itt az ideje megvalósítani azt! Nem az egész eddigi életünket kell felülírni! Dolgozzunk hozott anyagból! Bontsuk vissza a várunkat addig a pontig, ahol legelőször kezdett eltérni a rajztól! A téglákat tartsuk meg, csiszoljuk újra, s alkalmazzuk tervünknek megfelelően! Az Újhold láthatatlan fénye koordinálja majd a falrakásunk folyamatát!

4. Erre nem is gondoltam!

Amíg nem fordítjuk el a fejünket, nem látjuk meg szomszédunkat! Érzékelhetjük, hogy ott van, de nem kapunk róla valós képet! Az első 3 ponttal felkészíthetjük magunkat, mint egy felújított házat, az új elemek befogadására. Elképzelésünk lehet arról, mivel lehetne díszíteni azt, de végül a kínálat dönti el, mi kerül bele. Ehhez pedig el kell mennünk a boltba. Vagyis jókor kell lenni jó helyen! Ami csak akkor sikerülhet, ha már elindultunk. A lehetőségek olykor bekopogtatnak és szó nélkül beköltöznek. De gyakran nekünk kell összefutnunk velük az utcán és meginvitálnunk őket hozzánk. Újhold idején indulhat a keresés!

5. Új kezdet!

Az új dolgok rizikósak, hiszen nem ismerjük őket. Van, akit ez vonz; másokat elijeszt. Az újrakezdés (egy régi dolog kezdete) sem egyszerű, bár biztonságérzéssel tölthet el. Az új dolgok kezdetekor merítsünk erőt a pozitív meglepetésekből, az izgalmas ismeretlenből! Az Újhold energetikája támogatni fog bennünket. Álmainkat csak úgy tudjuk megvalósítani, ha van bátorságunk megélni azokat. Különben csak fantáziálások maradnak!

Holdvilágos éjszakán… Gondoljuk ezeket át!

S amikor nincs világ, mert újul a Hold,

Az álmokból legyen valóság!