Mikor lépjen működésbe az öntözőrendszer Siófokon?

Bízza rá a gyep és más növények gondozását az általunk kínált intelligens technológiára, így Önnek nem kell többet aggódnia miattuk! Az automata érzékelőkkel felszerelt öntözőrendszer Siófok kertjeiben csak akkor kapcsol be, amikor szükség van rá. A berendezés megléte azért is vonzó, mert lehetővé teszi, hogy minden helyzetben megfelelően beállíthassa a működését, figyelembe véve az előrejelzéseket és egyéb információkat.

Egy olyan automata öntözőrendszer Siófokon, aminek a tervét szakemberek készítik el, lehetőséget ad arra, hogy csak a fűnyírásról kelljen gondoskodnia, a locsolás pedig egy beállított program szerint történjen. A kerttulajdonosoknak fontos azt is tudni, hogy a nap melyik részében érdemes elkezdeni az öntözést. Az automata öntözőrendszer Siófokon akkor fogja a legtöbb hasznot hajtani, ha a vízellátást estére vagy reggelre programozzák. Ezekben az órákban a folyadék hatékonyabban tud behatolni a talajba. Így a fű megfelelő mennyiségű nedvességet kap, mielőtt a napsugár kiszárítaná a talajt.

Mikor a leghatékonyabb a kerti locsoló rendszer?

Mikor kezdjünk neki az öntözésnek? A kérdésre adott válasz nagyrészt attól függ, hogy mennyire változik a levegő hőmérséklete és az öntözés gyakorisága. Az automata kerti locsoló rendszer lehetővé teszi a tulajdonosoknak, hogy kiválasszák a működés idejét, amikor az a legjobban megfelel az adott körülményeknek. Például a száraz évszak kezdetével a fűnek gyakoribb és intenzívebb öntözésre van szüksége. Ellenkezőleg egy sárga foltot vehetünk majd észre a gyepen.

A kerti locsoló rendszerrel kiküszöbölheljük az ilyen foltok kialakulásának kockázatát. Esős időjárás és tartósan borult égbolt esetén, az öntözés napi egyszeri vagy heti többszöri alkalomra csökkenthető. A berendezés lehetővé teszi, hogy minden helyzetben megfelelően beállítsuk a működést, figyelembe véve az előrejelzéseket és egyéb információkat. A kerti locsoló rendszer használatának legkevésbé hatékony időpontja a déli órák. Ekkor a legaktívabb a napfény. A fűre hulló cseppek ilyenkor égési sérüléseket hagyhatnak a felszínen, ami károsítja a zsenge hajtásokat.