Öltözködési tippek egy férfi sportzakó webshoptól

Öltözködési tippek

Ha az öltözködés témája kerül szóba, akkor elsősorban a nőkre asszociálunk. A „nincs egy rongyom se” kijelentés valószínűleg soha nem hagyja el a férfiak száját, ugyanakkor joggal érezheti az erősebbik nem, hogy nehezen találják meg stílusukat a mai ruhakínálatban. Nem véletlen, hiszen a sportos elegancia alatt a legtöbben tulajdonképpen azt értik, hogy bármit bármivel fel lehet venni, az egyfajta olasz stílusosságot tükröz majd. A lényeg azonban éppen abban rejlik, hogy jól válogassuk össze férfiként is a ruhatár elemeit, s ennek köszönhetően bármilyen alkalomra megtalálható az ideális szett.

 

A klasszikus öltöny rendszerint megállja a helyét az olyan eseményekre, melyek megkövetelik a nyakkendőt és nadrág tekintetében is többet kívánnak, mint egy farmer-zakó társítását. A hétköznapokban azonban inkább kerülnek fókuszba a sportzakók, amelyek némi öltözködési szabadságot kínálnak a férfiak számára. Nem csak a nadrág területén igaz ez, hanem a cipőt illetően is. Ugyanakkor a túlzott sportosság általában csak a szabadidős elfoglaltság során állja meg a helyét, és sokak munkaköre megköveteli legalább a sportzakó viselését.

 

Az Elite Fashion szerint közel sem mindegy, hogy milyen farmert választasz a sportzakó mellé. Fontos, hogy méretben és stílusban megfelelően passzoljon hozzád, és a cipő tekintetében is egyfajta átmenetet válassz az elegáns és a sportos között. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a sportzakó minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvend. Ugyanakkor érdemes tudni, hogy a testalkatnak megfelelően megválasztott ruhadarabok és az ápoltság együttese már alapvetően adhat egyfajta magabiztosságot. Ez a mai kor embere számára az érvényesüléshez és a hitelességhez nélkülözhetetlen.

 

Az önbizalommal teli fellépés elmaradhatatlan akkor, ha szeretne a mai kor férfija sikereket elérni munkájában, karriert építene, és a másik nem körében is sikereket aratna. Az ápoltság alapnak számít, egy jó frizura szintén hozzájárul az igényes külsőhöz. Ne feledkezzünk azonban el arról sem, hogy az intelligens megnyilvánulások és kommunikáció legalább olyan lényegesnek számítanak, mint az, hogy mennyire passzol a nadrág és illik-e az a sportzakó szabásához, színéhez.

Vélemény, hozzászólás?