Újra trendi a futószőnyeg

Szép és praktikus lakásdekorációt keres? Kínálatunkban számos futószőnyeg lehetőség közül választhat. A vékony és könnyű szőnyegek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a lakberendezési elemek körében. Sok otthonban felejthetetlen hangulatot teremthetünk velük. A dekoratív motívumokkal díszített szőnyegek nemcsak a ház díszítésére szolgálnak, hanem megvédik a lábakat a huzattól és extra kényelmet nyújtanak. Ezeket kombinálhatjuk függönyökkel, ágytakarókkal és dekoratív párnákkal.

A modern stílusú futószőnyegek a legtöbb enteriőrhöz alkalmasak, mert nem sok helyet foglalnak el, könnyen mozgathatóak és tisztíthatóak. Vannak olyan típusok, amelyek kitűnően helyettesítik a hagyományos széles szőnyegeket egy kicsi szobában. Böngéssze át a kínálatunkat és vásároljon elegáns rojtos, puha pamut vagy műszőrmét! A modellek különböző méretűek lehetnek és készülhetnek nylonból, poliészterből, pamutból, gyönyörű színekben és mintákkal. Válasszon klasszikus színű futószőnyeget vagy egy merészebb megoldást!

Mire való a függönysúly?

Ennek a kiegészítőnek az a feladata, hogy nehezebbé tegye a szöveteket. A függönysúly szükséges a könnyű anyagokból készült típusokhoz, amelyeknek a szélei betekerednek, valamint azokra az esetekre, amikor egy terméknek tökéletesen egyenletes formát kell adni. Bármilyen sűrű is legyen egy szövet, a légáramok könnyen mozgathatják. Idővel a szélek megnyúlnak és a termék elveszíti az eredeti megjelenését. A vasalás és a gőzölés csak egy ideig segít, így sokkal logikusabb függönysúlyt használni.

Bármilyen professzionális méteráru boltban vásárolhatunk ilyen kiegészítőt, ha tudjuk, hogyan kell helyesen választani. Ezek az elemek a megjelenésükben, a súlyukban és a szélességükben különböznek egymástól. Az aprócska műanyag lemezeket a függöny sarkához kell rögzíteni, hogy a széleket a helyükön tartsa. A tervezési megoldások sokfélesége miatt, ezek további dekorációként is használhatóak. A függönysúly lehetővé teszi sok probléma elkerülését és a külső esztétika mellett, sok éven keresztül segít megőrizni a szövet eredeti megjelenését.